TRAM VERTICAL
TRAM VERTICAL

Som empresa especialitzada en l'aplicació de pintures i recobriments amb més de 30 anys d’experiència.

TRAM VERTICAL

NOSALTRES

Els nostres serveis van desde la decoració d'interiors fins a l’aplicació industrial.

Som un equip de professionals amb àmplia experiència en pintura interior (disseny, decoració, interiorisme), en pintura exterior (façanes, rehabilitacions…) i en treballs verticals (celoberts, obres de difícil accés).

Els nostres treballs van adreçats a tot tipus de clients i d'obres: empreses, decoradors, comunitats de veïns, particulars...

foto-9
foto-10

Serveis.

Descobreixi els nostres serveis. Tots ells amb garantía de professionalitat, experiencia i qualitat.

1
Treballs en alçada

Patis i façanes interiors i exteriors. Impermeabilizació. Baixants, PVC, canalons. Col·locació d'angulars metàl·lics, bimbells. Fixació de pedra. Col·locació i retirada de mesures de seguretat. Col·locació de cartells publicitaris. Motlures. Hidrofugats i neteja de façanes. Segellat de juntes de dilatació. Reparació de fisures. Reposició de maons, plaquetes, llames, etc... Xemeneies, extracció de fums. Canaletes d’aire acondicionat. Aïllament de tubs. Col.locació de xarxes de protecció.

2
Pintura decorativa

Decoració d'Interiors, estucs a la calç, sintètics, acrílics, imitacions. Aplicacions Especials (Epoxi, cautxús, esmaltats). Vernissat i tractaments de fusta. Pàtines. Terres florentines. Veladuras. Revestiments tèxtils.

3
Pintura industrial

Promocions d'habitatges. Naus industrials. Pàrkings. Tractaments en tot tipus d'estructures de ferro.

DEMANA

Pressupost