TRAM VERTICAL
TRAM VERTICAL

Treballs verticals

Aquesta tècnica ens permet gestionar de manera eficient llocs que són de difícil accés.

Nosaltres estalviem temps i recursos.
Vostè estalvia diners.
foto-12

Efectivitat, rapidesa i seguretat.

Tenim 30 anys d’experiència en tota mena de treballs d’alçada. Oferim sempre les millors solucions en serveis de rehabilitacions.

Oferim serveis per a empreses, particulars i comunitats de veïns.

Els nostres resultats, avalats per més de 30 anys d’experiència, són garantia d’una feina ben feta i del nostre compromís per tenir sempre els millors acabats.
Tram Vertical - treballs en alçada
QUALITAT

El nostre personal farà un seguiment de les obres tenint en conta els acabats i la utilització dels material segons la memòria tècnica de cada projecte, garantint així una bona qualitat.

GARANTIA

Garantir una bona feina i uns bons acabats forma part de la nostra filosofia. Garantia dels material aplicats, segons els fabricants , entre 10 i 15 anys.

PROFESSIONALITAT

Ens caracteritza la nostra puntualitat i serietat en el desenvolupament de les tasques, tenint present sempre les necessitats de cada client.

EXPERIÈNCIA

Més de 30 anys ens avalen: obra nova, reformes integrals, façanes, patis interiors, pàrquings, naus industrials ... sempre al dia en el desenvolupament de tècniques de treballs verticals. Els nostres oficials són escaladors professionals, amb un caràcter amable.

Perquè confiar en nosaltres?

Som serietat, experiència i professionalitat.

Ells hi confien:
Som ProfesionalsExperiènciaGarantia

Tens una idea? Parlem-ne